Recepten voor duif

112 recepten voor duif

4 borsten van de Anjou duif, 1 kreeft van 500 g, 50 g brunoise van pompoen, 3 dl geklaarde gevogeltebouillon, 1 wintertruffel, 1,5 blaadje gelatine, 4 takjeskervel, court-bouillon. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 Anjou duifjes 5 dl druivenpitolie tuiltje verse kruiden (tijm, rozemarijn, salie, knoflook, basilicum) 200 gr kleine Limburgse grotchampignons 200 gr kleine melouseuitjes 30 gr ongerookt katenspek 30 gr geweekte morieltjes ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Ingrediënten: 5 duifjes Arachideolie Voor het aardappeltaartje: 1 kg aardappel zout peper Gruyère 4 ons rauw katenspek Voor het appel-spinazietorentje: 1,5 kg spinazie zout kippenbouillon (tablet) a... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 houtduiven voor de marinade: 3 glazen stevige rode wijn 4 tenen knoflook, geblancheerd 4 laurierblaadjes 8 jeneverbessen 10 peperkorrels 4 takken rozemarijn 1 citroen in 4 parten 3 eetl olijfolie 250 g (1 dag... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

8 duivenfilets 100 g frambozen 2 dl gevogeltefond 1 fijngehakt sjalotje 2 eetlepels frambozenconfituur 150 g sperziebonen 1 dl room 500 g ravioli met ricotta en boschampignons peper en zout olijfolie Bak de duivenf... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Een gebraden duif leek me wel wat. ... Proeven en Ruiken

Aspergetagliatelle Schil 300 g witte asperges en was de groene asperges. Schil dunne sliertjes van de schoongemaakte witte asperges en 300 g groene asperges. Deze sliertjes zullen eruitzien als tagliatelle. Bak de aspergeslierten al dente in water me... Solo Open Kitchen

Groene asperges Snij de (ongeschilde) groene asperges in staafjes van 5 cm en laat ze kort inkoken in water met een snuifje zout. Vorm met de aspergestaafjes kleine bundeltjes en omwikkel ze met een sneetje pata negra. Loempia van witte asperges Neem... Solo Open Kitchen

Pagina 3 van 12