Recepten voor zwarte bessenlikeur

11 recepten voor zwarte bessenlikeur

PERENTOETJE (4 personen) 6 stevige peren 1 uitgeperste grote sinaasappel klontje boter 1 dl creme de cassis (=zwarte bessenlikeur) 4 eetl geroosterde amandelen ¼ l slagroom 2 zakjes vanillesuiker Snijd de peren in vieren en roer ze door het sap van d... Het Vegetarische Plekje

Rabarbercompote met aardbeien aantal personen: 4 NAME=1>Ingrediënten 800g NAME=2>rabarber 1 dl NAME=3>druivensap (uit een pak) 200g geleisuiker 250g NAME=4>aardbeien 1 eetlepel suiker 1 dl NAME=5>crème de cassis (zwarte bessenlikeur) ... Thomas Kookboek

7730 - Dianas rabarbercompote met aardbeien Ingrediënten (4 pers.): 800 g rabarber 1 dl druivensap uit een pak 200 g geleisuiker 250 g aardbeien 1 el suiker 1 dl crème de cassis (zwarte bessenlikeur)Bereiding (30 minuten): Voorbereiden: Rabarber scho... snelklaar.nl

...Laatst aangepast: 2006-02-08 11:43:04.0 Totaal 1701 recepten Eigen recept van Leen de Vries Hazerug met zwarte bessen Wild Hollands Hoofdgerecht 8 personen Ingrediënten 4 hazenruggen 1 1/2 eetl zonnebloemolie 1 ui grof gesnipperd 2 teen knofl... Albert Heijn

...Evtl. ? dl. zwarte bessenlikeur Bereidingswijze Begin met de saus. ... Smulweb.nl

...Soort gerecht: Anders Omschrijving Een heerlijk stukje wild met een overheerlijke bijpassende saus Ingrediënten 1 ui, 1/2 theel. gedroogde tijm, 1 laurierblad, 1 eetl. fijgehakte bladselderij, 6 zwarte-peperkorrels, 5dl wildbouillon, 3dl ro... Smulweb.nl

...Witteman Yoghurtschnitt met rood fruit Gebak Hollands Hapje 12 personen Ingrediënten 14 bladen witte gelatine 1/2 dl zwarte bessenlikeur 1 potje tuinvruchtendessert (Kühne) 3/4 liter volle yoghurt 125 gram witte basterdsuiker 1 citroen 1/4 li... Albert Heijn

...Een bijdrage van: marianneoud Bereidingstijd: 20-30 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Duits Smaak: Zoet Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Oven op 175 graden Omschrijving Geef er Italia... Smulweb.nl

...Ingrediënten 4 hazenrugfilets - zout - zwarte peper uit de molen - 60 gram boter - 1 dl rode port (ruby) - 2,5 dl wildfond, uit potje - 3 eetl. zwarte bessenlikeur (cregraveme de Cassis) - 1 theel. allesbinder - 4-5 eetl. bosbessencompote of ... Smulweb.nl

...Ingrediënten 1 kilo sukadelappen 1 el olijfolie 2 el boter 3 sjalotten 1 stukje folie 1 kruidnagel versgemalen peper half kaneelstokje geraspte schil van een halve sinaasappel 500 ml soepele rode wijn 500 ml runder of kalfsbouillon 1 el creme... Smulweb.nl

Pagina 1 van 2