Frietje Tex-Mex

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 verse groene jalapeñopeper
  • 200 g smeerkaas naturel
  • 700 g verse Vlaamse friet (of andere naar keuze, afgebakken)
  • 200 g koelverse guacamole
  • 115 g La Morena homemade salsa in pot

Bereiding

  1. Halveer de groene jalapeñopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
  2. Doe de smeerkaas in een magnetronbestendige schaal en schep de peper erdoor. Verwarm 30 sec. op 800 watt in de magnetron. Schep om en verwarm nog eens 30 sec. Herhaal eventueel nog één keer als de kaas niet warm genoeg is Verdeel de kaas over de friet en serveer met de guacamole en salsa. Zorg ervoor dat de koude sauzen de kaas niet te veel raken. Serveer direct.
Frietje Tex-Mex is een recept van Albert Heijn